MÚSICA

NIT AL PARADÍS

CD PORTADA - FESTUCS 3000.jpg

NIT AL PARADÍS és el primer disc creat per Festucs. Narra la utopia, les inquietuds, i el cau secret per refugiar-se lluny de la rutina de cada un dels membres. El seu paradís està representat en forma de cançons, la qual cada una va ser creada en un lloc diferent d'aquest món secret.  Algunes en els seus boscos profunds i humits, altres en els seus mars infinits, altres sota una pluja d'estrelles.

 

Produït per Aleix Bou, mesclat per Hug Sound a Basement Records i masteritzat per Jan Valls.

Aquest treball recull els nostres temes predilectes que hem interpretat durant aquests anys. 

El disc es pot resumir en que és una fusió de tot el que sóm cadascú de nosaltres i dels nostres gustos personals. La combinació resultant és un combinats de estils i ritmes passant pel funk, l'ska, el rock, el punk. Tot això combinat amb la feina de l'Aleix, el productor, ha sortit un treball fet amb molta calma i amb molt d'amor que resumeix el que Festucs representa.

 

Ara el volen compartir amb tu, que el disfrutis en un viatge, en el tren o on et doni la gana. Que te'l facis teu i el vinguis a disfrutar en els concerts, per escapar durant un moment de tot.

BENVINGUTS AL NOSTRE PARADÍS!

​MÉS MÚSICA

WELCOME TO BABYLON

logo festucs amb fons.png

WELCOME TO BABYLON és un single enregistrat l'any 2017 a Atòmic Studios amb en Mark Dasousa. És la cançó que va donar nom a la nostra gira l'any 2018.

VULL VOLAR

Captura de Pantalla 2019-04-08 a les 13.

VULL VOLAR és un single que surt a la llum gràcies a l'Ajutament de Palafrugell. Està fet en motiu del Dia Internacional Contra la Violència Envers Les Dones. Va ser enregistrat al estudi de gravació de Can Genís (Àrea de Joventut de Palafrugell) per Albert Such.

El videoclip va anar a càrreg de Cristian García, Pau Bruguera i Lluís Fonalleras

MAQUETA 2016

16463174_1854903878120800_27681147759879

MAQUETA 2016 com bé diu el nom aquesta maqueta, recull 5 cançons que vam composar des del nostre inici (finals del 2014) fins el 2016. Va ser enregistrada a Cardamomo Studio (La Bisbal d'Empordà)